Verkoop gebruikte producten

Alle prijzen zijn inclusief btw, bezorging en aansluiting op een bestaand aansluitpunt, ook op een verdieping. Een oud apparaat kan kosteloos worden afgevoerd. De garantietermijn bedraagt 1 maand. Betaling contant of vooraf. Wasmachines worden altijd met onderplint geleverd, ook als deze op de foto niet aanwezig is. Meer informatie aan het einde van onderstaand overzicht. Verder kunt u ons voor informatie en bestellingen telefonisch bereiken op nummer 030-2326050 of via e-mail postkamer@splash.nl.

Kies een categorie:      Kies een volgorde:  

Ref.nr.MerkTypeHoofdkenmerkenDatumPrijsFoto(s)Bijzonderheden
 

Einde van het overzicht.

Vanuit de verhuur komen regelmatig producten retour. Deze worden door ons getest en schoongemaakt. De foto's betreffen het product zelf, u krijgt daarmee een redelijk beeld van de uiterlijke staat. U mag een product bij afleveren weigeren indien u daarvoor redelijke argumenten aanvoert (denk b.v. aan een grote deuk die op de foto niet te zien was). Geen reden tot weigeren zijn b.v. kleine krassen, van gebruikte producten kunt u nou eenmaal verwachten dat er enige 'gebruikssporen' aanwezig kunnen zijn!

De garantietermijn bedraagt 1 maand, na deze termijn dient u bij een eventuele storing zelf en voor eigen rekening een reparatiebedrijf in te schakelen. Indien bij reparatie binnen de garantietermijn blijkt dat de herstelkosten naar beoordeling van Splash Lease te hoog zijn behoudt Splash Lease het recht voor om de reparatie niet (verder) uit te voeren waarbij u het aanschafbedrag gerestitueerd krijgt.

Het is mogelijk om een optie op een product te nemen (omdat u b.v. eerst nog wilt overleggen met uw huisgenoten). Een optie duurt maximaal 2 dagen, u dient daartoe naam, adres, telefoonnr en het betreffende ref.nr. op te geven.

Aan de getoonde gegevens zowel als aan een optie kunnen geen rechten ontleend worden. Er is pas sprake van een koopovereenkomst zodra deze door Splash Lease BV bevestigd is.

Storingen kunt u aanmelden op het gratis nummer 0800-444HELP (0800-444357).