Splash Lease - Splash Lease
De trucs voor perfect gestreken kleding zónder strijkijzer!
Donderdag 19 oktober 2017

Strijken is een van de meest vervelende taakjes uit het huishouden. Heel erg verleidelijk om dan maar met een gekreukte blouse of jurk de deur uit te gaan. Toch kom je op deze manier niet echt verzorgd voor de dag. Wij hebben een paar tips voor gestreken kleding zónder dat je het strijkijzer de kast uit hoeft te halen.

Droger
Gooi je natte wasgoed een kwartiertje in de droger. Als je je kleding daarna aan een hanger ophangt, wordt het vanzelf glad gestreken. Je hoeft verder niks te doen!

Doe-het-zelf-stomerij
Neem je gekreukte blouse aan een hangertje mee naar de badkamer als je gaat douchen. Zorg dat de ramen van de badkamer dicht zijn zodat het flink gaat stomen!

Lang leve de plantenspuit
Doe water in je plantenspuit en spuit het op je gekreukte kleding. Half uurtje laten drogen en het is niet meer gekreukt. Verslapen? Gooi de outfit na het sprayen een minuut of tien in de droger.

Bedenk dit probleem al in de winkel
Als je écht geen zin hebt om te strijken of bovenstaande acties uit te voeren, bedenk dit dan al voordat je je kleding aanschaft. Koop kleding van polyester en terlenka. Dat gooi je in de wasmachine en komt er praktisch weer droog en gestreken uit.

Prop de wasmachine niet te vol
Hoewel wij altijd stimuleren om lekker volle bakken te wassen (eco-tip!), is het belangrijk om je wasmachine niet tot de nok vol te proppen. Dan komt je kleding gegarandeerd super gekreukt uit de machine. Als je iets minder volle trommels wast scheelt dit al veel!

Heb je geen droger om je strijkactiviteiten mee te vermijden? Kijk eens bij onze producten. Huur een droger drogers voor een vast, laag bedrag per maand. Deel de huur met je huisgenoten en geniet van onze service en onderhoud!

Heb je een vraag? Contact