Splash Lease - Splash Lease
De energiebesparingsrace tussen studentenhuizen!
Maandag 22 oktober 2018

De Student Energy Race, dé energiebesparingsrace tussen studentenhuizen! Dit jaar is hij er weer, van 1 november tot en met 28 februari. Dit is het stookseizoen! Studentenhuizen gaan met elkaar in de strijd om zoveel mogelijk energie te besparen. De studentenhuizen komen uit Amsterdam, Delft Deventer, Den Haag, Leiden, Utrecht, Eindhoven en Wageningen.

Winnen

Iedere maand wint een huis die het meeste heeft bespaard ten opzichte van andere jaren. Aan het einde worden er twee hoofdprijzen uitgereikt. Een prijs voor het huis dat in de periode van de race het meest bespaarden ten opzichte van de voorgaande jaren, en het huis met de kleinste voetafdruk. Dus het minste verbruik per 2 per persoon.

Hou het in de gaten!

Ken jij mensen die ook meedoen met de Student Energy Race? Of doe je zelfs mee met jouw huis? Top! Op www.studentenergyrace.nl kun je de huizen i de gaten houden, en wie er voor loopt!

Wil je ook een duurzame machine in huis? Die vind je hier! Let op het energielabel om zelf ook zo duurzaam mogelijk te zijn!

De Student Energy Race wordt mogelijk gemaakt door DUWO, SSH, Idealis, De Key, SSHN, Studenten voor Morgen, Shifft en SME Advies.

Heb je een vraag? Contact