Splash Lease - Splash Lease
Zo was jij duurzamer!
Maandag 24 december 2018

Het is goed om aan het milieu te denken, en daar hoort je was routine ook bij! Deze simpele tips helpen je om duurzamer te wassen.

Volle bakken wassen

Het is zonde om een halfvolle wasmachine te laten draaien. Zorg dat je altijd een goede volle trommel hebt. Als je nog een vuist op je vieze was kan maken zit je trommel goed vol én maakt de machine goed schoon.

Was op lage temperaturen

De wasmiddelen die nu worden verkocht, zijn zo gemaakt dat ze ook op lage temperaturen bijna alle vlekken kunnen verwijderen. Al bij 30 graden zul je zien dat je was heel erg schoon wordt.

Maak je eigen wasmiddel

In heel veel wasmiddelen zitten schadelijke stoffen. En het zelf maken is ook nog eens hartstikke goedkoop! In deze blog vind je een recept voor het maken van je eigen wasmiddel.

Elektriciteit

Weet je of jullie piek- en daluren hebben? Was dan in de daluren, dat is goedkoper! Je controleert dit simpel door even te kijken in de meterpast. Zie je één meter? Dan heb je een enkeltarief. Zie je er twee en veranderen de cijfers op beide meters? Dan heb je een piek- en daltarief.

Eco

De meeste nieuwe machines hebben een eco-stand. De wasmachine wast dan langer op ene lagere temperatuur. Ondanks dat het iets langer duurt, is het toch veel zuiniger!

Heb je een vraag? Contact