Splash Lease - Splash Lease
Kersttypes: wie herken jij?
Dinsdag 25 december 2018

Als je een paar huisgenoten hebt, dan is één ding zeker: je hebt verschillende soorten kersttypes in huis. Wie kan er al vanaf september niet meer wachten en wie slaat kerst eigenlijk het liefste over? Hieronder onze kersttypes: wie herken jij..?

“De kerstbal”
Al drie maanden lang staat Skyradio Christmas songs non-stop aan en je wordt elke ochtend wakker met een glimlach. “De mooiste tijd van het jaar komt er bijna aan” is het enige wat huisgenoten hebben gehoord terwijl ze in een soort Winter Wonderland moesten leven de afgelopen weken. Je hebt al vier verschillende kerstoutfits gekocht, want in de dagen voor én na kerst worden deze ook gedragen. Maar twee dagen kerst? Echt niet, die verleng je gewoon naar vier.

“De big spender”
Het is maar één keer per jaar kerst: hier moet in geïnvesteerd worden. Een nieuwe outfit voor eerste én tweede kerstdag plus heel veel cadeautjes voor vrienden en familie. In de stad waren de verleidingen te groot om deze prachtstukken te laten liggen. Zet je stufi maar op maximaal want december is een dure maand.

“De kersthater”
Hoezo zou je iets leuks aan moeten doen met kerst? Zelfs je kersttrui was een te grote moeite en je hebt gewoon een spijkerbroek en sweater aangetrokken. Aan je ooms en tantes moet je dit jaar wéér uitleggen dat je geen relatie hebt en dat het echt heel ongepast is om je scharrel mee te vragen naar een kerstdiner. Oh wat ben je blij als dit voorbij is..

“De Eter”
Kerst is leuk en dat komt eigenlijk maar door één ding: het diner. Al weken kijk je hier naar uit en kookboeken worden doorgespit om je familie van de meest culinaire hoogstandjes te voorzien. Met pech kom jij kilo’s aan, dan maar een paar keer extra naar de sportschool in januari..

“De emotionele kerstbal”
“Waarom is de wereld zo ontzettend oneerlijk” is het enige wat je kan zeggen tijdens kerst. Je valt voor alle reclames en schrijft je tijdens kerst in voor maar liefst vijf goede doelen. Dit is hét moment om aan anderen te denken en iedereen moet dit weten!

Heb je een vraag? Contact