Contact? WhatsApp of bel 088-1990111

Wat te doen in de kerstvakantie?

Kerst zit erop en je hebt nog heerlijk een week vakantie. Super gezellig om zoveel tijd met je familie door te brengen, maar soms heb je ook even wat me-time nodig. Maar wát moet je dan eigenlijk gaan doen?

1. Ruim je kast op
Dit is echt een taakje waar je nooit tijd voor hebt, of eigenlijk nooit tijd voor vrijmaakt. Als je eenmaal bezig bent is het altijd een fijne bezigheid: oude kledingstukken passen en opnieuw uitvinden, want ze staan toch nog best wel leuk!

2. Ga het bos in
Heerlijk, deze koude, maar frisse lucht. Ga lekker het bos in om te wandelen en (fingers crossed) misschien wel om te sleeën! Niks fijner dan na de wandeling een warme choco drinken in een heerlijk warm café.

3. Lees een boek
Even geen studieboeken, want dat hoeft niet tijdens deze twee weken, maar een écht leuk boek. Bijvoorbeeld een spannende thriller of een lekker weglezende roman!

4. Ga je kamer herindelen
Struin eens langs wat kringloopwinkels om nieuwe prachtstukken voor in je kamer te scoren. Heb je echt een kleine kamer? We gaven al eerder tips over het benutten van ruimte in je studentenkamer!

5. Duik de keuken in
Ga eens lekkere taarten bakken voor als je oma langs komt of organiseer een high tea met mega lekkere hapjes.