Contact? WhatsApp of bel 088-1990111

Meer weten?

Hier vind je uitgebreide informatie over verschillende zaken waar je wellicht meer over wilt weten.
Waarover wil je meer weten?

Over huren bij Splash

Ben je student en wil je weten of huren van witgoed voor jouw studentenhuis aantrekkelijk is?
Wij hebben de belangrijkste zaken voor jou hier op een rijtje gezet.

Wie kan bij ons huren?

Wanneer je samen met in ieder geval een andere fulltime student op kamers woont of gaat wonen kun je bij ons gaan huren. Tevens verhuren wij ook aan (studenten) woningbouw verenigingen en huisbazen die kamers aan studenten verhuren. Daarnaast kun je ook een aanvraag doen wanneer je alleen in een studio/kamer van een studentencomplex woont.

Het kan voorkomen dat we na een aanvraag aanvullende documentatie opvragen ter verificatie. Wanneer een contract op naam van een organisatie moet komen te staan dan ontvangen wij graag een uittreksel van de Kamer van Koophandel.

Waarom huren?

In veel gevallen is huren een aantrekkelijke keuze. Denk maar eens aan de volgende voordelen:

  • Kosten delen met huisgenoten waardoor je een klein bedrag per maand betaalt.
  • Reparatiekosten zijn vrijwel altijd in de huurprijs inbegrepen. Een enkele uitzondering daargelaten, denk hierbij bijvoorbeeld aan vervuiling wanneer de onderhoudsvoorschriften niet worden nageleefd.
  • Mocht een reparatie niet meer zinvol zijn dan zullen wij het apparaat kosteloos vervangen voor een zelfde of vergelijkbaar model.
  • Verlaat je het huis? Dan kan een huisgenoot heel gemakkelijk jouw contract(en) kosteloos en online overnemen. Dit kan zo vaak als nodig gedaan worden.
  • De apparaten worden snel en kosteloos bezorgd op een verdieping van je keuze (zonder lift t/m 4e etage). Dit scheelt je een hoop gesjouw.
  • Je kunt je eigen bezorgdag kiezen. Zie hier onze actuele bezorginformatie.
  • We leveren door het hele land. Mocht je dus van Groningen naar Maastricht gaan verhuizen dan is dat geen probleem en kun je het apparaat zelf meenemen of door ons laten verhuizen.

Wij verhuren enkel vrijstaande apparaten, ons complete aanbod vind je bij het productoverzicht.

Al sinds de oprichting in 1990 verhuren wij naast studenten ook aan grote (studenten) woningbouw verenigingen en huisbazen die meerdere kamers aan studenten verhuren. Voor grote projecten kunnen wij hierin maatwerk bieden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.