Contact? WhatsApp of bel 088-1990111

Concurrentie Vergelijken: Waarop Moet Je Letten?

Het kiezen van het juiste witgoed voor je studentenhuis is een cruciale beslissing. We begrijpen dat je zorgvuldig wilt vergelijken voordat je een keuze maakt. Om je te helpen, hebben we enkele essentiële factoren op een rij gezet waarop je moet letten bij het evalueren van ons aanbod ten opzichte van dat van onze concurrenten.

1. Klantenservice

Een goede klantenservice onderscheidt zich door deskundigheid, snelle respons, vriendelijkheid en aandacht voor jouw behoeften. Onze reviews spreken voor zich en getuigen van onze toewijding aan klanttevredenheid.

2. Tarieven

Huurprijzen zijn vanzelfsprekend belangrijk, maar let op wat je vergelijkt. Sommige concurrenten bieden schijnbaar goedkopere opties aan, maar leveren refurbished apparaten in plaats van nieuwe. Kwaliteit mag niet worden opgeofferd voor een lagere prijs.

3. Abonnementsvormen

Bij Splash Lease heb je keuze uit 5 abonnementsvormen, variërend van minimaal 1 tot 5 jaar. Onze concurrenten bieden vaak beperktere opties aan. Bovendien kun je jouw contract binnen de minimale termijn overdragen of gebruikmaken van onze voortijdige beëindigingsregeling.

4. Vaste of Variabele Huurprijs?

Bij ons betaal je een vaste maandelijkse prijs, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Sommige concurrenten hanteren variabele prijzen per wasbeurt, wat uiteindelijk duurder kan uitvallen, vooral voor studentenhuishoudens.

5. Energieverbruik

Energielabels bieden inzicht in het energieverbruik. Let op de recente wijzigingen in labels; wij tonen zowel de nieuwe als oude labels om verwarring te voorkomen. Kijk daarom goed of een concurrent de oude of nieuwe labels hanteert!

6. Kwaliteit van de Producten

Onze producten zijn van topkwaliteit en zorgvuldig onderhouden om betrouwbaarheid te garanderen. Kies voor duurzame apparaten die je niet in de steek laten.

7. Service

We begrijpen dat een kapot apparaat je humeur aardig kan ontregelen. Daarom streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. En mocht reparatie niet meer zinvol zijn dan zorgen wij voor een snelle en efficiënte omruiling.

8. Mijn Splash

Bij Splash Lease bieden we je een unieke service: Mijn Splash, jouw persoonlijke online omgeving op onze website. Hier regel je eenvoudig al je zaken. Een van de weinige aanbieders waar je vrijwel alles direct online kunt regelen. Wil je je contract overdragen aan een huisgenoot? Geen probleem, binnen een paar minuten is het geregeld!

9. Reviews

Bekijk onze reviews om inzicht te krijgen in echte ervaringen. We zijn eerlijk over onze service en nemen verantwoordelijkheid als dingen anders lopen dan verwacht.

Tot Slot

Splash Lease pionierde in 1990 als eerste met het verhuren van witgoed aan studenten. We hebben decennialange ervaring en zijn er trots op dat we studenten voorzien van hoogwaardige apparaten en uitstekende service.

Bedankt dat je overweegt om voor Splash Lease te kiezen. We staan klaar om je studentenleven een stukje gemakkelijker te maken!

Klanten beoordelen ons met een 9

97% beveelt ons aan
10
Goed, snel, duidelijke taal
Ik ben zeer tevreden. Er werd met mij mee gedacht. Ze bestelde meteen een nieuwe wasmachine, omdat deze ook gewoon al oud was. Gingen er niet moeilijk over doen. Helder en duidelijk in de communicatie en vriendelijk. En snelle service verleend. Het heeft mij weinig moeite gekost.
Andrea, Amsterdam
16-04-2024
10
fijn!
als er iets mis is met onze droger of wasmachine komt splash altijd gelijk langs en is het probleem opgelost, bedankt!
Hannah, Utrecht
15-04-2024
8
Perfecte bezorging
Zonder enige moeite werd de wasmachine thuis bezorgd!
Ruben, Amsterdam
12-04-2024