Contact? WhatsApp of bel 088-1990111

Waarom huren via Splash Lease?

Huren of kopen? Het blijft een persoonlijke keuze. Zowel huren als kopen hebben hun voor- en nadelen. Wij verhuren al meer dan 30 jaar aan studentenhuizen in heel Nederland en kunnen daarom stellen dat de behoefte aan huren onder deze doelgroep groot is. Huren geeft vooral gemak en vergt geen grote investering.

Wanneer je gaat studeren en op kamers gaat komt er natuurlijk veel bij kijken. Belangrijk is dan natuurlijk om schoon wasgoed of een schone vaat te hebben. Wanneer je van familie of bekenden een apparaat kunt krijgen dan is dat wellicht het meest voordelig. Echter wanneer je dit niet hebt of de voorkeur geeft aan een nieuw apparaat en daarnaast graag ontzorgd wordt qua reparaties en bezorging dan kan huren een goede keuze zijn.

Als je gaat huren dan rijst natuurlijk de vraag bij welk bedrijf? Om die keuze voor je te vergemakkelijken hebben we onderstaande vergelijkingstabel gemaakt. En mocht je na het bekijken nog niet overtuigd zijn van de keuze voor Splash dan verwijzen wij graag naar de vele positieve reviews!

 
 
De beste keuze
 
 
Zelf kopen
Splash Lease
Concurrent
Lage huur
?
Gratis levering
?
Gratis installatie
?
Gratis afvoer oud app.
?
Nieuwe apparatuur
?
Contact overdraagbaar
?
Reactie op vraag binnen 2 uur
?
Alles online te regelen
?

Huur je nu elders?

Dan hebben wij goed nieuws!
Stap over op Splash Lease en ontvang 25 euro korting! Stuur ons (WhatsApp of e-mail) een screenshot van een recent afschrift met de betaling aan het huidige bedrijf en een foto van een document waaruit blijkt dat jullie daar nu huren, dan sturen wij een mail met een OVERSTAPCODE die je bij je bestelling kunt opgeven. Snel verdiend!

Klanten beoordelen ons met een 9.1

99% beveelt ons aan
10
Super snel geholpen!
Na het online maken van een melding werd ik binnen 5 minuten teruggebeld. De oude wasmachine werd binnen 2 dagen vervangen voor een gloednieuwe. Dus al met al super geholpen!
Tessel, Utrecht
24-03-2023
10
Goede service- nooit problemen gehad
Wij huren al een aantal jaar van splash, nooit problemen gehad. Wasmachine doet het goed, bij problemen krijg je de gepaste service. Ik raad het aan.
Yaƫla, Nijmegen
23-03-2023
9
handig
Splashlease is erg makkelijk te regelen, de apparatuur doet het goed en de service is goed
Tess, Eindhoven
22-03-2023
Gratis reparaties
Ook in het Engels
Bereikbaar werkdagen 8:30-18:00