Contact? WhatsApp of bel 088-1990111

Waarom huren via Splash Lease?

Huren of kopen? Het blijft een persoonlijke keuze. Zowel huren als kopen hebben hun voor- en nadelen. Wij verhuren al meer dan 30 jaar aan studentenhuizen in heel Nederland en kunnen daarom stellen dat de behoefte aan huren onder deze doelgroep groot is. Huren geeft vooral gemak en vergt geen grote investering.

Wanneer je gaat studeren en op kamers gaat komt er natuurlijk veel bij kijken. Belangrijk is dan natuurlijk om schoon wasgoed of een schone vaat te hebben. Wanneer je van familie of bekenden een apparaat kunt krijgen dan is dat wellicht het meest voordelig. Echter wanneer je dit niet hebt of de voorkeur geeft aan een nieuw apparaat en daarnaast graag ontzorgd wordt qua reparaties en bezorging dan kan huren een goede keuze zijn.

Als je gaat huren dan rijst natuurlijk de vraag bij welk bedrijf? Om die keuze voor je te vergemakkelijken hebben we onderstaande vergelijkingstabel gemaakt. En mocht je na het bekijken nog niet overtuigd zijn van de keuze voor Splash dan verwijzen wij graag naar de vele positieve reviews!

 
 
De beste keuze
 
 
Zelf kopen
Splash Lease
Concurrent
Lage huur
?
Gratis levering
?
Gratis installatie
?
Gratis afvoer oud app.
?
Nieuwe apparatuur
?
Contact overdraagbaar
?
Reactie op vraag binnen 2 uur
?
Alles online te regelen
?

Huur je nu elders?

Dan hebben wij goed nieuws!
Stap over op Splash Lease en ontvang 25 euro korting! Stuur ons (WhatsApp of e-mail) een screenshot van een recent afschrift met de betaling aan het huidige bedrijf en een foto van een document waaruit blijkt dat jullie daar nu huren, dan sturen wij een mail met een OVERSTAPCODE die je bij je bestelling kunt opgeven. Snel verdiend!

Klanten beoordelen ons met een 9

98% beveelt ons aan
10
Top!
Goede service, handig gebruik, makkelijk communicatie!
Tessa, Delft
26-09-2023
8
Goed!
Heel makkelijk te bereiken
Liselotte, Delft
26-09-2023
10
Snel opgelost!
Na onze klacht kwam Splash eerst met een tip om het zelf op te lossen. Toen dat niet werkte stuurde ze direct iemand om de wasmachine te vervangen. Top service!
Isabel, Leiden
21-09-2023
Reparaties inbegrepen
Ook in het Engels
Bereikbaar werkdagen 8:30-18:00