Contact? WhatsApp of bel 088-1990111

Bezorginformatie

Als je bij Splash een product bestelt helpen wij je vanaf het moment dat je op de bestelknop drukt totdat het apparaat bij jou werkend op zijn plek staat. Zo werkt onze bezorgservice:

1. We maken een bezorgafspraak

Zodra je bij ons een wasmachine, koelkast of ander apparaat bestelt maken we direct een bezorgafspraak met je. Als je in de Randstad woont kunnen we zelfs al de volgende dag leveren! Let er dan wel op dat we je bestelling voor 10:00 uur moeten kunnen afronden.

2. Je weet precies wanneer de bezorger komt

Een dag voordat je product bezorgd wordt krijg je van ons een tijdsindicatie zodat je weet wanneer je de bezorger kunt verwachten. Dit is een tijdvak van 3 uur, maar als je wilt zorgen we ervoor dat de chauffeur je een half uur voor aankomst ook nog even belt.

3. Gratis aansluiten en afvoeren

Onze bezorger gaat niet weg voordat het product bij jou werkend op zijn plek staat. Het is daarbij wel belangrijk dat de juiste aansluitpunten aanwezig zijn. Heb je een oud apparaat dat overbodig is geworden? Dan neemt onze bezorger die kosteloos voor je mee en wordt deze op een milieuvriendelijke manier afgevoerd.