Over ons - Splash Lease

Over ons

Bij Splash Lease verhuren we wasmachines, drogers, wasdroogcombinaties, koelkasten, vaatwassers en fornuizen. Dat doen we al vanaf € 9,- per maand aan studenten en studentenhuizen door heel Nederland. Met een uitgebreide service en gunstige voorwaarden, zodat jij zorgeloos van je studententijd kunt genieten!

Omdat we zelf ook ooit studeerden

Zoals wel meer geniale ideeën ontstond ook Splash Lease op de achterkant van een bierviltje. Tijdens een van hun vele kroegavonden tekenden twee studenten in 1989 de ruwe schets uit voor wat nu Splash Lease is.

Talloze ideeën over hun eigen toekomst vlogen die avond over tafel. De briljante ingeving om wasmachines aan studenten te gaan verhuren zorgde de volgende ochtend nog steeds voor inspiratie en energie. Daar moest iets mee gedaan worden…

Aan de slag!

Hoe meer ze over dit kroegidee nadachten, hoe enthousiaster de twee studenten er over werden. Vrienden werden overgehaald te investeren en al snel werd de eerste advertentie in de Gouden Gids geplaatst (echt waar, in 1989 zocht je telefoonnummers nog op in een dikke papieren gids).

Inmiddels zijn we bijna 30 jaar verder en is dat oude idee een springlevend bedrijf dat nog steeds groeit. We helpen ondertussen studenten door heel Nederland aan apparatuur. Daarbij blijven we continu innoveren om ervoor te zorgen dat studenten kunnen rekenen op de beste kwaliteit en service.

Uitgebreide service

We vinden het natuurlijk belangrijk dat jij als student apparatuur van de beste kwaliteit krijgt. Daarom bieden we bij alle abonnementen ook een uitgebreide service. We werken daarbij met vaste partners voor reparaties en transport.

Onze klantenservice staat ook altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. En komen we er aan de telefoon niet uit, dan is er altijd een erkende monteur bij je in de buurt die snel langs kan komen.

Alles voor een compleet studentenhuis

We hebben allemaal de afgedankte apparaten van familie of vrienden in huis gehad. Heel aardig hoor, maar bij Splash vinden we dat je de was moet kunnen doen of tv moet kunnen kijken zonder bang te zijn dat je apparaat het begeeft. Daarom verhuren we wasmachines, koelkasten, televisies en nog veel meer van de allerbeste kwaliteit voor de laagste maandbedragen. Waar kunnen we jou mee helpen?

De voordelen van Splash

Gratis bezorging

Wij komen je apparaat leveren, sluiten deze aan en voeren je oude apparaat af. Gratis door heel Nederland!

Hoge klanttevredenheid

We zijn trots op de die we van onze klanten op KiyOh krijgen.
Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

Gratis reparaties

We laten je nooit met storingen of defecten zitten. Reparaties en vervanging zijn daarom gewoon bij de huurprijs inbegrepen!

Gratis afvoer oud apparaat

Uiteraard nemen wij bij de levering van een apparaat een oud apparaat gratis voor jullie mee.

Contract overdragen

Bij een verhuizing kun je je contract zonder kosten eenvoudig online overdragen aan een huisgenoot.

Dagelijks opzegbaar

Na je huurtermijn kun je je contract dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand.

Zo werkt het, ja zo simpel Lees het hier