Contact? WhatsApp of bel 088-1990111

Omdat we zelf ook studeerden


Ontstaan

Zoals wel meer goede ideeën ontstond ook Splash Lease op de achterkant van een bierviltje. Twee studenten tekenden in 1989 tijdens een van hun vele kroegavonden de ruwe schets uit voor wat nu Splash Lease is. Inmiddels is Splash Lease gegroeid tot een van de grootste verhuurders van witgoed aan studenten. Vraag maar eens aan je buren waar ze huren!

Onderscheidend

Splash Lease is altijd al onderscheidend geweest in de serviceverlening, bij ons staat de klant echt voorop. Niet alleen bij het verhelpen van bv. storingen maar ook in het online systeem waardoor het contact met de klant buitengewoon efficiënt verloopt en de klant heel makkelijk allerlei mutaties zelf kan doorvoeren.

Missie

Uiteraard proberen ook wij zo veel mogelijk duurzame apparaten in te zetten. Daarnaast worden de teruggekomen apparaten, die niet meer geschikt zijn voor de verhuur, milieuvriendelijk afgevoerd.

Wij geloven niet zozeer in de zogenaamde pay-per-use concepten. Immers dan heb je veelal een apparaat staan wat een grotere capaciteit heeft dan voor jouw situatie nodig is. Wij geloven wel in het aanbieden van producten die qua specificaties zo goed mogelijk aansluiten bij jouw situatie. En dat doen we goed, al meer dan 32 jaar!

Waar kunnen we jou mee helpen?

Klanten beoordelen ons met een 9

99% beveelt ons aan
10
Goed!
Super voor een studentenhuis. Contract liep al toen ik er kwam wonen. Op een gegeven moment was de wasmachine stuk en konden we deze makkelijk inruilen voor een nieuwe, ook nog een (goedkoper) abonnement. Klantenservice toonde zich altijd behulpzaam en goed bereikbaar. Contract overdragen gaat ook gemakkelijk.
Ek, Amsterdam
05-06-2023
10
Een efficiënte en kwaliteitsvolle ervaring.
Er was met ons een probleem met onze vaatwasser, waarvoor ik een servicemelding had ingediend. Ik kreeg al vrij snel reactie, telefonisch maar was niet bereikbaar dus ook via de mail, waardoor we snel hebben kunnen regelen dat het apparaat vervangen werd. Dit gebeurde ook supersnel en binnen 8 minuten stond er een nieuwe vaatwasser aangesloten. Een fijne ervaring naar mijn mening.
Gwendolyn, Tilburg
05-06-2023
8
Prima, nooit ergens problemen mee gehad
In de jaren dat ik de wasmachine gebruikte nooit tegen vervelende dingen aangelopen.
Maxime, Utrecht
01-06-2023

Bezorging inbegrepen

Wij komen het product leveren, sluiten dit aan en voeren je oude apparaat gratis af. Je bezorgdag kun je zelf kiezen, gemiddeld bezorgen we binnen 2 werkdagen. Door heel Nederland!

Gratis reparaties

Storing? Reparaties en vervanging zijn bij de huurprijs inbegrepen! Scan de QR-code of NFC-chip op je apparaat en geef het probleem aan. WhatsApp of bellen mag ook. De rest regelen wij!

Overdragen en Opzeggen

Bij verhuizing kun je je contract zonder kosten eenvoudig online overdragen aan een huisgenoot. Na de minimale huurtermijn kun je dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

;