Contact? WhatsApp of bel 088-1990111

Omdat we zelf ook studeerden

Welkom bij Splash Lease, dé toonaangevende witgoedverhuurder voor studenten!

Het ontstaan van een idee

Net als vele andere briljante ideeën, ontstond ook Splash Lease op de achterkant van een bierviltje. In 1989 schetsten twee studenten tijdens een van hun vele kroegavonden het ruwe concept dat nu Splash Lease vormt. Sindsdien is Splash Lease uitgegroeid tot één van de grootste verhuurders van witgoed aan studenten.

Uitbreiding naar nieuwe markten

Begonnen met het verhuren van wasmachines in Utrecht, werd al snel duidelijk dat er ook vraag was naar andere producten zoals drogers en vaatwassers, en dat niet alleen in Utrecht. Binnen 3 jaar leverde Splash Lease wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten in steden als Amsterdam, Maastricht, Nijmegen, Groningen, Tilburg, Leiden en eigenlijk in elke studentenstad in Nederland.

Opkomst van een nieuw huurmodel

In de beginperiode was het huren van een wasmachine zeker geen gangbare praktijk, maar steeds meer studenten realiseerden zich de voordelen ten opzichte van kopen: gemak (storingen worden verholpen), geen grote initiële uitgave en de mogelijkheid om het contract over te dragen als je het studentenhuis weer verlaat.

Duurzaamheid als speerpunt

Hoewel aanvankelijk de focus lag op betaalbare merken als Candy en Indesit, werd duurzaamheid gaandeweg steeds belangrijker. Tegenwoordig is dit zelfs een speerpunt geworden en bieden we een breed scala aan merken aan, waaronder Bosch, AEG, LG, Samsung en Beko.

Klantgerichtheid als kernwaarde

Vanaf het allereerste begin heeft Splash Lease zich onderscheiden door zijn toewijding aan klantenservice. Bij ons staat de klant écht centraal, niet alleen bij het verhelpen van storingen, maar ook dankzij ons efficiënte online systeem, waarmee klantcontact soepel verloopt en waarbij klanten zelf eenvoudig wijzigingen kunnen aanbrengen. Onze talloze positieve beoordelingen spreken boekdelen!

Altijd bereikbaar voor vragen

Wil je meer weten over ons verhaal of heb je gewoon een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of WhatsApp. We staan altijd klaar om je te woord te staan!

Klanten beoordelen ons met een 9.2

97% beveelt ons aan
10
Goede service en snelle reactie
Als er iets aan de hand is wordt er snel gereageerd. Daarnaast wordt er naar de wasmachine gekeken als er iets mis mee is en zo nodig vervangen. De medewerkers zijn vriendelijk.
Sarah, Utrecht
24-05-2024
8
Goed geholpen en relatief snel
We hadden storing en ik werd binnen een uur gebeld. Goed
Elze, Leiden
24-05-2024
10
Snelle en goede service
Mijn klacht werd serieus opgepakt en de voorgelegde keuzes waren duidelijk. Toen ze zagen dat de droger ook al wat ouder was, kwamen ze zelf met het idee om deze ook te wisselen. Daarnaast konden ze de week erop direct langskomen om de boel te wisselen. Alles werd netjes aangesloten en de wasmachine hebben ze nog extra stabiel neergezet (vanwege de krakende vloer)
Viona, Utrecht
23-05-2024

Bezorging inbegrepen

Wij komen het product leveren, sluiten dit aan en voeren je oude apparaat gratis af. Je bezorgdag kun je zelf kiezen, gemiddeld bezorgen we binnen 2 werkdagen. Door heel Nederland!

Gratis reparaties

Storing? Reparaties en vervanging zijn bij de huurprijs inbegrepen! Scan de QR-code of NFC-chip op je apparaat en geef het probleem aan. WhatsApp of bellen mag ook. De rest regelen wij!

Overdragen en Opzeggen

Bij verhuizing kun je je contract zonder kosten eenvoudig online overdragen aan een huisgenoot. Na de minimale huurtermijn kun je dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

;

Veelgestelde vragen

Wie kan er huren ?
Welke merken verhuren jullie?
Zijn er ook mogelijkheden om zakelijk apparaten te huren?
Algemene bedrijfsgegevens
Suggesties