Contact? WhatsApp of bel 088-1990111

Witgoed Zakelijk Huren?

Gebruik van wasmachines, drogers, koelkasten of ander witgoed door studenten kost de verhuurder van kamers vaak veel tijd en moeite. Het is niet de kern-activiteit waardoor dit vaak problemen oplevert. Splash Lease neemt die problemen uit handen.

Al meer dan 30 jaar voorzien wij woningbouwverenigingen, woongroepen, studentencomplexen en particuliere verhuurders van deze service. Wij bezorgen en installeren de apparatuur, handelen storingsmeldingen af en ruilen het product om als dit niet meer te repareren valt. Geen forse investeringen meer maar gespreide uitgaven met een vast bedrag per maand.

Waarom zakelijk witgoed huren bij Splash?

Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij een breed assortiment aan hoogwaardige witgoedproducten die perfect aansluiten bij uw zakelijke behoeften.

  1. Flexibiliteit: Zakelijk huren biedt de flexibiliteit om apparatuur te upgraden of te wijzigen naar uw behoeften.
  2. Kostenbesparing: Bespaar op grote investeringen en geniet van een vast maandelijks tarief.
  3. Onderhoud en Service: Wij zorgen voor alle onderhoud, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten of tijdverlies.

Ons assortiment

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan witgoedproducten. Elk item in ons assortiment is met zorg uitgekozen, waarbij we altijd streven naar de top in kwaliteit en duurzaamheid.

Ons complete aanbod vind je bij het productoverzicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust eens contact met ons op. We horen graag wat de wensen zijn en leggen graag de mogelijkheden voor in een vrijblijvende offerte.

Klantreferenties Uitgelicht

Woonpunt
De grootste verhuurder van Zuid-Limburg
SSH
De huisvester voor betaalbaar wonen voor studenten
Krachtstation
217 studentenkamers in een voormalig schoolgebouw

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een zakelijk account?
Hoe gaat een service aanvraag in z'n werk?
Wat zijn de voordelen van zakelijk huren?
Is maatwerk mogelijk?