Business - Splash Lease

Zakelijk

Zakelijke oplossingen van Splash

Naast de verhuur van witgoed en andere apparatuur aan studenten bedient Splash Lease ook de zakelijke markt. Zo helpen we landelijke woningcorporaties, woongroepen, studentencomplexen aan wasmachines, koelkasten en nog veel meer.

Zakelijke zekerheid

Het voordeel van huren via Splash is dat u financieel precies weet waar u aan toe bent. U hoeft geen forse investeringen te doen maar spreidt uw uitgaven overzichtelijk met een vast bedrag per maand. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten. Storingen en andere reparaties worden kosteloos door ons verholpen.

Complete service

Het huren van witgoed betekent bij Splash dat u geen omkijken meer heeft naar de apparatuur. Van het bezorgen van de apparaten tot de montage en installatie, wij regelen het zonder extra kosten voor u.

Ook het verwijderen van oude apparaten en het leveren op een verdieping valt onder deze uitgebreide service. De gebruikers melden eventuele storingen rechtstreeks aan ons, zodat u niets hoeft te regelen.

Maatwerk is altijd mogelijk

Heeft u wensen die buiten onze standaard service vallen? Dan leggen we deze duidelijk vast in een contract op maat. Zo kiest u altijd het serviceniveau dat het beste bij uw situatie past. Er kunnen bijvoorbeeld periodieke onderhoudsbeurten worden uitgevoerd en er is de mogelijkheid van een omruilservice wanneer uw situatie verandert.

Flexibele looptijden

Vanaf een periode van 6 maanden zijn alle wenselijke looptijden bespreekbaar. Hierbij geldt: hoe langer de looptijd, hoe lager het maandelijkse bedrag dat u betaalt. Dat geldt uiteraard ook wanneer u meerdere apparaten bij ons afneemt. Na het verstrijken van de looptijd kunt u het contract per maand opzeggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust eens contact met ons op. We horen graag wat uw wensen zijn en leggen u graag de mogelijkheden voor in een vrijblijvende offerte.


Heb je een vraag? Bel mij