Contact? WhatsApp of bel 088-1990111

Meer weten?

Hier vind je uitgebreide informatie over verschillende zaken waar je wellicht meer over wilt weten.
Waarover wil je meer weten?

Verhuizen

Wanneer je gaat verhuizen dan kan het zijn dat het apparaat op het oude adres blijft staan. Je kunt dan het contract hiervan overdragen aan een huisgenoot. Indien je het apparaat meeneemt naar het nieuwe adres dan kun je dat zelf doen of door ons laten verzorgen.

Zelf of laten verhuizen?

Als je ervoor kiest om het apparaat zelf te verhuizen geef dan je nieuwe adres tijdig aan ons door. Houd er rekening mee dat de juiste aansluitpunten aanwezig zijn op het nieuwe adres. Indien je het apparaat door ons wil laten verhuizen dan brengen wij daar €100,- voor in rekening. Verhuis je binnen dezelfde woonplaats dan kunnen we de verhuizing op dezelfde dag uitvoeren. Wanneer je naar een andere woonplaats verhuist dan kunnen er 1 of meerdere werkdagen tussen de dag van ophalen en leveren zitten.

Om het apparaat goed en veilig te kunnen verhuizen is het belangrijk dat deze stof en vetvrij is aan de buitenzijde. Alvorens je het apparaat gaat verhuizen dien je ervoor te zorgen dat er - bij een wasmachine, droger en vaatwasser - geen water meer aanwezig is.

Wij hebben geen mogelijkheid om een apparaat tijdelijk op te slaan in ons magazijn of een contract tijdelijk te pauzeren.

Wij verzorgen geen takelwerkzaamheden. Indien je zelf een takel regelt houd dan rekening met onze bezorgdagen en -tijden.