Contact? WhatsApp of bel 088-1990111

Niet Duur, Wel Romantisch - Studenten Date-tips!

Budgetvriendelijke date ideeën voor studenten - Romantiek zonder hoge kosten

Hallo lieve studenten!
Het studentenleven is een tijd van avonturen, nieuwe vriendschappen en natuurlijk, romantiek. Maar laten we eerlijk zijn, je portemonnee is waarschijnlijk niet de dikste. Gelukkig betekent dat niet dat romantische dates buiten bereik zijn. Integendeel, er zijn tal van geweldige date-ideeën die perfect bij het studentenbudget passen. Dus, trek je beste date-outfit aan en laat de romantiek bloeien zonder je bankrekening te plunderen.

 1. Picknick in het park:
  Een picknick is een klassiek romantisch uitje en het is budgetvriendelijk. Pak een mand met je favoriete snacks en drankjes, een deken en vind een schilderachtig plekje in het park. Geniet van de zon, elkaars gezelschap en smul van je zelfgemaakte lekkernijen.
 2. Thuisbioscoop:
  Transformeer je kamer in een gezellige thuisbioscoop. Kies een romantische film, dim de lichten en zorg voor veel dekens en kussens. Maak popcorn en geniet van een filmavond zonder de dure bioscoopprijzen.
 3. Kunstgalerij-avontuur: Verken de lokale kunstscene met een bezoek aan kunstgalerijen of tentoonstellingen in de buurt. Het is vaak gratis en biedt talloze gespreksstof. Wie weet, misschien ontdekken jullie wel een gedeelde passie voor kunst.
 4. Kookwedstrijd:
  Daag elkaar uit tot een kookwedstrijd. Ga samen boodschappen doen, kies een gerecht en kook het samen. Beoordeel elkaars creaties en lach om de mislukkingen. Het draait om de ervaring en plezier hebben.
 5. Wandeling bij zonsondergang: Een wandeling in de natuur bij zonsondergang kan uiterst romantisch zijn. Zoek een lokaal natuurgebied of een schilderachtig uitzichtpunt en geniet van de prachtige kleuren van de ondergaande zon.
 6. Thema-avond thuis:
  Kies een land of thema en organiseer een avond rond dat thema. Kook een gerecht uit dat land, luister naar de muziek en speel een bordspel of kaartspel dat met het thema te maken heeft. Het is een leuke manier om elkaars culturele interesses te ontdekken.
 7. Sterrenkijken:
  Ga 's nachts naar buiten met een deken en een telescoop of gewoon met het blote oog. Sterren kijken kan magisch zijn en biedt de perfecte gelegenheid om te praten over de diepere dingen in het leven.

Het hoeft niet duur te zijn om romantisch te zijn. Het draait allemaal om de inzet en de intentie om quality time met elkaar door te brengen. Dus vergeet die dure restaurants en bioscopen, en kies in plaats daarvan voor deze betaalbare en leuke date-ideeën. Romantiek en liefde zijn tenslotte niet te koop!

Veel liefde en romantiek gewenst,
Team Splash

Lees ook

De Basics
 

Veiligheid Eerst: Belangrijke Tips voor het Gebruik van Witgoed in Studentenhuizen.

Veiligheid Eerst: Belangrijke Tips voor het Gebruik van Witgoed in Studentenhuizen.
@splashlease
15-07-2024
Veiligheid Eerst: Belangrijke Tips voor het Gebruik van Witgoed in Studentenhuiz...
Splash Dating
Je Witgoeddate op Maandag

Vier Samen, Waar je ook Bent

Vier Samen, Waar je ook Bent
@splashlease
25-12-2023
Vier Samen, Waar je ook Bent Beste studenten, Terwijl velen van jullie zich op...
De Basics
 

Wat betekenen die wassymbolen nou?

Wat betekenen die wassymbolen nou?
@splashlease
06-01-2023
Wat betekenen die wassymbolen nou? Er bestaan veel soorten wassymbolen, en bij d...