Bel mij
088-1990111

Zo werkt het, ja zo simpel

1. Beslis wat je nodig hebt

Heb je een wasmachine nodig? Of wil je liever een koelkast huren? Kijk gerust eens rond tussen alle producten die we verhuren en maak je keuze. Bij elk product kun je gelijk een abonnement selecteren. Hoe langer de huurperiode, hoe lager de maandprijs!

2. We bezorgen en sluiten de boel aan

Plan zelf in wanneer je de levering wilt. Je hoeft niet de hele dag thuis te blijven, we geven je een tijdsindicatie. Over het aansluiten van de apparatuur hoef jij je geen zorgen te maken. Onze bezorgers zetten alles op zijn plek en zorgen voor de installatie. Natuurlijk bezorgen wij in heel Nederland.

3. Nul Zorgen, 100% garantie

Verslikt de wasmachine zich of is er alleen maar sneeuw op je tv te zien? Onze monteurs kunnen de meeste storingen binnen enkele dagen verhelpen. Lukt dat niet? Dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk een vervangend apparaat krijgt

4. Verhuizen of stoppen?

Heb je een nieuw stekkie gevonden? Dan kun je de gehuurde apparatuur natuurlijk gewoon meenemen naar je nieuwe adres of halen wij deze gratis weer op. Laat je deze liever achter bij je huisgenoten? Dan kun je het contract makkelijk overdragen aan een van je huisgenoten.