Contact? WhatsApp of bel 088-1990111

Meer weten?

Hier vind je uitgebreide informatie over verschillende zaken waar je wellicht meer over wilt weten.
Waarover wil je meer weten?

Abonnementen

Bij Splash Lease huur je altijd in combinatie met een bepaald abonnement. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende abonnementen, waarbij geldt dat hoe langer je minimaal wilt huren, hoe lager de maandhuur wordt. Als je bijvoorbeeld kiest voor een abonnement van 3 jaar, huur je minimaal voor deze periode en kun je daarna dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

Als je dus van tevoren weet dat jouw studentenhuis bijvoorbeeld over een jaar opgedoekt zal worden, kun je het beste een abonnement van 1 jaar nemen. Als je vrijwel zeker weet dat het studentenhuis nog jaren zal blijven bestaan, dan kun je beter een abonnement van bijvoorbeeld 4 of 5 jaar nemen, omdat je dan het voordeligst uit bent.

Het is altijd mogelijk om het contract binnen de minimale termijn over te laten nemen, waarbij de minimale termijn niet opnieuw begint. Stel dat jij een abonnement van 3 jaar hebt en na 2 jaar vertrekt uit het huis, dan zal degene die jouw contract overneemt nog maar 1 jaar hoeven te huren.

En mocht er onverhoopt de situatie ontstaan dat je b.v. een abonnement voor 4 jaar hebt en na 2 jaar het huis onverwacht toch ontbonden wordt, dan hebben we nog een regeling voor vroegtijdige beëindiging waarbij we 50% van de nog resterende termijnen in rekening brengen.